Om oss/Bli Medlem

Stavanger Jazzforum ble etablert i 1989 med formål om å fremme miljøet for jazz og improvisert musikk. En viktig bærebjelke i dette arbeidet er å arrangere konserter. Stavanger Jazzforum presentere hvert år en rekke av de fremste artistene innen internasjonal og nasjonal jazz i Stavanger, i tillegg til at vi jobber med å utvikle det lokale jazzmiljøet. Stavanger Jazzforum overtok i 2014, Spor 5 som sin faste jazzscene i Stavanger i tillegg til å benytte andre scener. Velkommen til herlig jazzaktivitet året rundt i Stavanger!


Sponsorer og samarbeidspartnere

Vi takker vår generalsponsor, våre hovedsponsorer og samarbeidspartnere for at de gjør det mulig for oss å invitere til MaiJazz.

Blå Trå

Blå Trå et unikt tilbud til hele byens musikkliv – både unge og eldre musikanter, proffer og amatører, musikkstudenter og spillende musikanter. Kom, spill eller lytt og bli inspirert og engasjert! Konsert- og workshopserien.

Om Stavanger Jazzforum

Stavanger jazzforum arrangerer mange flotte konserter både på høsten og våren. Organisasjonens bærebjelke – over 240 flotte frivillige jazzistenter som gjennom sitt arbeid i ulike komiteer sørger for at Stavanger Jazzforums klubbkonserter, Blå Trå og MaiJazz går smertefritt!

Frivillig i Stavanger jazzforum:

Vi trenger smilende og glade jazzistenter på våre klubbkonserter. Dette kan være distribusjon av programmer, oppheng av plakater, billettsalg, transport, bartendere i baren på Spor 5, rigge, være konsertansvarlig, fotografere og ikke minst være «potet»/ allroundere. Som frivillig tilbyr vi deg inngang på konserter, og utrolig god stemning på jobb. Det er lærerikt og givende – og du treffer mange hyggelige mennesker. Dersom du ønsker å være med som frivillig – klikk på linken nedenfor, så kommer du til et felles påmeldingsskjema for Stavanger Jazzforum: stavangerjazzforum.no/frivillig

Medlemsskap i Stavanger jazzforum:

MEDLEMSKAP 2020 koster kr. 500,-
MEDLEMSKAP HØST 2020 koster kr. 250,-

SStavanger Jazzforum er en av landets mest aktive jazzarrangører. I 31 år har SJF presentert lokale, nasjonale og internasjonale jazzstjerner til publikum i Stavanger regionen. I 2020 arrangerte vi en rekke flotte konserter fra januar til 11. mars med flotte artister som Jarle Bernhoft, Hedvig Mollestad, Frode Grytten & Morten Qvenild, Erlend Apneseth med flere. Så kom korona og vi som alle andre kulturarrangører måtte stenge ned. Fra mai har vi begynt litt igjen med konserter og nå planlegger vi for en travel, variert og spennende konserthøst, samtidig som vi vet at det mest sannsynlig vil være noen smittevernregler som kan være begrensende, men som vi selvsagt følger.
Kristin Asbjørnsen, Knut Riisnæs, Bugge Wesseltoft og mange flere blir å høre i høst

Maijazz 2020 ble avlyst og i all hovedsak utsatt til 2021, men i uke 41 2020 blir det en «mini MaiJazz»

Spor 5 er SJFs hovedscene for konserter, men også andre konserter tas i bruk.
Følg oss på Facebook; https://www.facebook.com/stavangerjazzforum/
Sjekk www.stavangerjazzforum.no og www.maijazz.no
Som medlem i Stavanger Jazzforum vil du oppnå:
– Reduserte priser på Stavanger jazzforums konserter gjennom året, og på MaiJazz (4.-10. mai 2020) – Avslag på mellom 30 – 100 kr. pr. konsert og du er med å støtte opp om å skape et best mulig jazztilbud i Stavanger året rundt.
Som medlem i Stavanger jazzforum får en også medlemspris på Nasjonal jazzscene i Oslo sine konserter (nasjonaljazzscene.no)

Elektronisk medlemskort (Viktig ved kjøp av medlemskap)
Oppgi som et minimum: navn, telefonnummer og e-post adresse ved kjøp i TicketCo!
Legg også gjerne til adresse også.
Les igjennom epost/SMS melding du mottar når kjøpet er gjennomført!

Dette er info om ditt elektroniske medlemskort
Det følger med instruksjoner om hvordan du ivaretar det digitale medlemskortet i for eksempel Wallet (IOS/Apple).
Har du mistet det elektroniske kortet, kan Stavanger jazzforum sjekke medlemskap via TicketCo (forutsatt at du har registrert deg med navn og telefonnr.).
(Vi kan om ønskelig sende medlemskort i post, send da mail til helleik@maijazz.no) Men enklest er om du legger medlemskapkjøpet i Wallet på din smarttelefon.

Medlemskapet kan kjøpes her for høst 2020 

 

KONTAKTINFO

Besøksadresse:
Sandvigå 7
4005 Stavanger

Postadresse:
Postboks 6
4001 Stavanger

Tlf: 518 46 668

Helleik Kvinnesland (daglig leder):
tlf: 518 46 668 / mob: 905 68 107
helleik@maijazz.no

ADRESSE

_

Besøksadresse:
Sandvigå 7
4005 Stavanger

Postadresse:
Postboks 6
4001 Stavanger

518 46 668