Om oss/Bli Medlem

Stavanger Jazzforum ble etablert i 1989 med formål om å fremme miljøet for jazz og improvisert musikk. En viktig bærebjelke i dette arbeidet er å arrangere konserter. Stavanger Jazzforum presentere hvert år en rekke av de fremste artistene innen internasjonal og nasjonal jazz i Stavanger, i tillegg til at vi jobber med å utvikle det lokale jazzmiljøet. Stavanger Jazzforum overtok i 2014, Spor 5 som sin faste jazzscene i Stavanger i tillegg til å benytte andre scener. Velkommen til herlig jazzaktivitet året rundt i Stavanger!


Sponsorer og samarbeidspartnere

Vi takker våre støttespillere/samarbeidspartnere for at de gjør det mulig for oss å invitere til konserter/arrangement.

Blå Trå

Blå Trå et unikt tilbud til hele byens musikkliv – både unge og eldre musikanter, proffer og amatører, musikkstudenter og spillende musikanter. Kom, spill eller lytt og bli inspirert og engasjert! Konsert- og workshopserien.

Om Stavanger Jazzforum

Stavanger jazzforum arrangerer mange flotte konserter både på høsten og våren. Organisasjonens bærebjelke – over 240 flotte frivillige jazzistenter som gjennom sitt arbeid i ulike komiteer sørger for at Stavanger Jazzforums klubbkonserter, Blå Trå og MaiJazz går smertefritt!

Frivillig i Stavanger jazzforum:

Vi trenger smilende og glade jazzistenter på våre klubbkonserter. Dette kan være distribusjon av programmer, oppheng av plakater, billettsalg, transport, bartendere i baren på Spor 5, rigge, være konsertansvarlig, fotografere og ikke minst være «potet»/ allroundere. Som frivillig tilbyr vi deg inngang på konserter, og utrolig god stemning på jobb. Det er lærerikt og givende – og du treffer mange hyggelige mennesker. Dersom du ønsker å være med som frivillig – klikk på linken nedenfor, så kommer du til et felles påmeldingsskjema for Stavanger Jazzforum: stavangerjazzforum.no/frivillig

Medlemsskap i Stavanger jazzforum:

MEDLEMSKAP 2021 koster kr. 500,

KJØP MEDLEMSSKAP FOR 2021 HER

Stavanger Jazzforum er en av landets mest aktive jazzarrangører. I 31 år har SJF presentert lokale, nasjonale og internasjonale jazzstjerner til publikum i Stavanger regionen. 2020 var som alle vet et meget spesielt år, det til tross arrangerte vi like mange konserter totalt sett som et normalt år, men med mindre publikum og mer ansvar/arbeid som følge av koronarestriksjoner. Vi håper og tror på at verden kommer mer til hektene i 2021 selv om det var en trang inngang. Vi håper igjen å samle masse publikum med flotte artister fra hele verdien.

Maijazz 2020 ble avlyst og i all hovedsak utsatt til 2021, og fra 3. til 9. mai håper og tror vi på en flott festivaluke med artister som Anja Lauvdals Joni
Mitchell prosjekt, Thomas Dybdal med nytt band, Ketil Bjørnstad/Frode Rønli «30-årskrigen», Frida Ånnevik med Bjergsted jazzensemble, Silje Nergaard / Espen Berg duo og mange flere.

Spor 5 er SJFs hovedscene for konserter, men også andre konserter tas i bruk.
Følg oss på Facebook; https://www.facebook.com/stavangerjazzforum/
Sjekk www.stavangerjazzforum.no og www.maijazz.no
Som medlem i Stavanger Jazzforum vil du oppnå:
– Reduserte priser på Stavanger jazzforums konserter gjennom året, og på MaiJazz (3.-9. mai 2021) – Avslag på mellom 30 – 100 kr. pr. konsert og du er med å støtte opp om å skape et best mulig jazztilbud i Stavanger året rundt.
Som medlem i Stavanger jazzforum får en også medlemspris på Nasjonal jazzscene i Oslo sine konserter (nasjonaljazzscene.no)

Elektronisk medlemskort (Viktig ved kjøp av medlemskap)
Oppgi som et minimum: navn, telefonnummer og e-post adresse ved kjøp i TicketCo!
Legg også gjerne til adresse også.
Les igjennom epost/SMS melding du mottar når kjøpet er gjennomført!

Dette er info om ditt elektroniske medlemskort
Det følger med instruksjoner om hvordan du ivaretar det digitale medlemskortet i for eksempel Wallet (IOS/Apple).
Har du mistet det elektroniske kortet, kan Stavanger jazzforum sjekke medlemskap via TicketCo (forutsatt at du har registrert deg med navn og telefonnr.).
(Vi kan om ønskelig sende medlemskort i post, send da mail til helleik@maijazz.no) Men enklest er om du legger medlemskapkjøpet i Wallet på din smarttelefon.
https://stavangerjazzforum.ticketco.events/no/nb/e/medlemskap_2021_stavanger_jazzforum

KONTAKTINFO

Besøksadresse:
Sandvigå 7
4005 Stavanger

Postadresse:
Postboks 6
4001 Stavanger

Tlf: 518 46 668

Helleik Kvinnesland (daglig leder):
tlf: 518 46 668 / mob: 905 68 107
helleik@maijazz.no

ADRESSE

_

Besøksadresse:
Sandvigå 7
4007 Stavanger

Postadresse:
Postboks 6
4001 Stavanger

518 46 668