Om oss/Bli Medlem

Stavanger Jazzforum ble etablert i 1989 med formål om å fremme miljøet for jazz og improvisert musikk. En viktig bærebjelke i dette arbeidet er å arrangere konserter. Stavanger Jazzforum presentere hvert år en rekke av de fremste artistene innen internasjonal og nasjonal jazz i Stavanger, i tillegg til at vi jobber med å utvikle det lokale jazzmiljøet. Stavanger Jazzforum overtok i 2014, Spor 5 som sin faste jazzscene i Stavanger i tillegg til å benytte andre scener. Velkommen til herlig jazzaktivitet året rundt i Stavanger!


Sponsorer og samarbeidspartnere

Vi takker vår generalsponsor, våre hovedsponsorer og samarbeidspartnere for at de gjør det mulig for oss å invitere til MaiJazz.

Blå Trå

Blå Trå et unikt tilbud til hele byens musikkliv – både unge og eldre musikanter, proffer og amatører, musikkstudenter og spillende musikanter. Kom, spill eller lytt og bli inspirert og engasjert! Konsert- og workshopserien.

Om Stavanger Jazzforum

Stavanger jazzforum arrangerer mange flotte konserter både på høsten og våren. Organisasjonens bærebjelke – over 240 flotte frivillige jazzistenter som gjennom sitt arbeid i ulike komiteer sørger for at Stavanger Jazzforums klubbkonserter, Blå Trå og MaiJazz går smertefritt!

Frivillig i Stavanger jazzforum:

Vi trenger smilende og glade jazzistenter på våre klubbkonserter. Dette kan være distribusjon av programmer, oppheng av plakater, billettsalg, transport, bartendere i baren på Spor 5, rigge, være konsertansvarlig, fotografere og ikke minst være «potet»/ allroundere. Som frivillig tilbyr vi deg inngang på konserter, og utrolig god stemning på jobb. Det er lærerikt og givende – og du treffer mange hyggelige mennesker. Dersom du ønsker å være med som frivillig – klikk på linken nedenfor, så kommer du til et felles påmeldingsskjema for Stavanger Jazzforum: stavangerjazzforum.no/frivillig

Medlemsskap i Stavanger jazzforum:

MEDLEMSKAP 2020
Stavanger Jazzforum er en av landets mest aktive jazzarrangører. I 31 år har SJF presentert lokale, nasjonale og internasjonale jazzstjerner til publikum i Stavanger regionen. 2020 tegner til å bli nok et spennende konsert-år for organisasjonen. Artister som Jarle Bernhoft, Fatoumata Diawara, Tor Yttredal Impression Quartet, Område 51 med Morten Qvenild & Frode Grytten, Erlend Apneseth, Fint Fransk Orkester er noen av artistene i vår, og det jobbes med topp artister til høsten. Artister vil bli offentligjort fortløpende.

Til Maijazz 2020 kan også oppleve et stort og flott program, artister slippes fortløpende men publikum kan allerede nå glede seg til Bill Frisell trio, Kyle Eastwood, Mulatu Astatke, Mike Stern & Jan Gunnar Hoff Quartet, Ghost Note, Håkon Kornstad & SSO, Ketil Bjørnstad & Frode Rønli «30-årskrigen», Anja Lauvdals Joni Mitchell hyllest med med.

Spor 5 er SJFs hovedscene for konserter, men også andre konserter tas i bruk.
Følg oss på Facebook; https://www.facebook.com/stavangerjazzforum/
Sjekk www.stavangerjazzforum.no og www.maijazz.no
Som medlem i Stavanger Jazzforum vil du oppnå:
– Reduserte priser på Stavanger jazzforums konserter gjennom året, og på MaiJazz (4.-10. mai 2020) – Avslag på mellom 30 – 100 kr. pr. konsert og du er med å støtte opp om å skape et best mulig jazztilbud i Stavanger året rundt.
Som medlem i Stavanger jazzforum får en også medlemspris på Nasjonal jazzscene i Oslo sine konserter (nasjonaljazzscene.no)

Elektronisk medlemskort (Viktig ved kjøp av medlemskap)
Oppgi som et minimum: navn, telefonnummer og e-post adresse ved kjøp i TicketCo!
Legg også gjerne til adresse også.
Les igjennom epost/SMS melding du mottar når kjøpet er gjennomført!

Dette er info om ditt elektroniske medlemskort
Det følger med instruksjoner om hvordan du ivaretar det digitale medlemskortet i for eksempel Wallet (IOS/Apple).
Har du mistet det elektroniske kortet, kan Stavanger jazzforum sjekke medlemskap via TicketCo (forutsatt at du har registrert deg med navn og telefonnr.).
(Vi kan om ønskelig sende medlemskort i post, send da mail til helleik@maijazz.no) Men enklest er om du legger medlemskapkjøpet i Wallet på din smarttelefon.

Medlemskapet kan kjøpes her.

 

KONTAKTINFO

Besøksadresse:
Sandvigå 7
4005 Stavanger

Postadresse:
Postboks 6
4001 Stavanger

Tlf: 518 46 668

Helleik Kvinnesland (daglig leder):
tlf: 518 46 668 / mob: 905 68 107
helleik@maijazz.no

ADRESSE

_

Besøksadresse:
Sandvigå 7
4005 Stavanger

Postadresse:
Postboks 6
4001 Stavanger

518 46 668