Hopp til hovedinnholdet

Stavanger jazzforum (SJF)

SJF arrangerer konserter gjennom høst- og vårsesongene. Vi samarbeider med Maijazz om å utvikle interessen for jazz. VI ønsker sammen å skape et variert konserttilbud i Stavanger-regionen.

SJF er en ideell medlemsorganisasjon. Vi driver konsertscenen Spor 5 ved Jernbanestasjonen i Stavanger. Vi benytter oss også av andre scener i regionen. Hovedtyngden av klubbkonsertene finner sted på Spor 5.

SJF er tilknyttet Norsk jazzforum og Europe Jazz Network. SJF/Spor 5 er også regionscene for Vestnorsk jazzsenter – et regionalt produksjons- og kompetansesenter som formidler jazz.

Medlemmer i SJF får rabatt på billettprisene, og alle medlemmer får tilsendt nyhetsbrev og oppdateringer om våre konserter. Stavanger jazzforum er en av landets mest aktive jazzarrangører. I over 30 år har SJF presentert lokale, nasjonale og internasjonale artister.
Kjøp medlemsskap i Stavanger jazzforum for 2024 HER

Bli jazzistent!

Organisasjonens bærebjelke er de frivillige «jazzistentene» som bidrar til at driften av SJFs musikalske tilbud går knirkefritt. Les mer om hvordan du kan bli jazzistent her.

Blå:Trå er vår konsert- og workshopserie med studenter og  profesjonelle musikere i samarbeid. Les mer om Blå:Trå.

JazzArkivet er også en del av det mangfoldige tilbudet, med hovedsakelig lokale musikere som spiller konserter på lørdager på Arkivet sin scene på Skagen. Les mer om JazzArkivet.

Stavanger jazzforum ledes av et styre som velges av årsmøtet. For SJFs klubbdrift er det oppnevnt en programkomité som er er ansvarlig for å sette sammen konserttilbudet hver sesong.

Daglig leder

Helleik Kvinnesland
tlf: 51 84 66 68 / mob: 905 68 107
helleik@stavangerjazzforum.no

Sponsorer og samarbeidspartnere

Vi takker våre offentlige samarbeidspartnere for at de gjør det mulig for oss å invitere til konserter og arrangement. Våre sentrale samarbeidspartnere er Stavanger kommune, Kulturdirektoratet, Vestnorsk Jazzsenter og Norsk Jazzforum. I tillegg bidrar Rogaland fylkeskommune med midler til våre storband-aktiviteter.