Om oss/Bli Medlem

Stavanger Jazzforum ble etablert i 1989 med formål om å fremme miljøet for jazz og improvisert musikk. En viktig bærebjelke i dette arbeidet er å arrangere konserter. Stavanger Jazzforum presentere hvert år en rekke av de fremste artistene innen internasjonal og nasjonal jazz i Stavanger, i tillegg til at vi jobber med å utvikle det lokale jazzmiljøet. Stavanger Jazzforum overtok i 2014, Spor 5 som sin faste jazzscene i Stavanger i tillegg til å benytte andre scener. Velkommen til herlig jazzaktivitet året rundt i Stavanger!


Sponsorer og samarbeidspartnere

Vi takker vår generalsponsor, våre hovedsponsorer og samarbeidspartnere for at de gjør det mulig for oss å invitere til MaiJazz.

Blå Trå

Blå Trå et unikt tilbud til hele byens musikkliv – både unge og eldre musikanter, proffer og amatører, musikkstudenter og spillende musikanter. Kom, spill eller lytt og bli inspirert og engasjert! Konsert- og workshopserien.

Om Stavanger Jazzforum

Stavanger jazzforum arrangerer mange flotte konserter både på høsten og våren. Organisasjonens bærebjelke – over 240 flotte frivillige jazzistenter som gjennom sitt arbeid i ulike komiteer sørger for at Stavanger Jazzforums klubbkonserter, Blå Trå og MaiJazz går smertefritt!

Frivillig i Stavanger jazzforum:

Vi trenger smilende og glade jazzistenter på våre klubbkonserter. Dette kan være distribusjon av programmer, oppheng av plakater, billettsalg, transport, bartendere i baren på Spor 5, rigge, være konsertansvarlig, fotografere og ikke minst være «potet»/ allroundere. Som frivillig tilbyr vi deg inngang på konserter, og utrolig god stemning på jobb. Det er lærerikt og givende – og du treffer mange hyggelige mennesker. Dersom du ønsker å være med som frivillig – klikk på linken nedenfor, så kommer du til et felles påmeldingsskjema for Stavanger Jazzforum: stavangerjazzforum.no/frivillig

Medlemsskap i Stavanger jazzforum:

Med et medlemsskap får du rabatterte billettpriser på alle konserter jazzforum arrangerer, (også Mai:jazz).

Medlemsskap for høsten 2019 koster 250,-

 

Medlemskapet kan kjøpes her.

 

KONTAKTINFO

Besøksadresse:
Sandvigå 7
4005 Stavanger

Postadresse:
Postboks 6
4001 Stavanger

Tlf: 518 46 668

Helleik Kvinnesland (daglig leder):
tlf: 518 46 668 / mob: 905 68 107
helleik@maijazz.no

ADRESSE

_

Besøksadresse:
Sandvigå 7
4005 Stavanger

Postadresse:
Postboks 6
4001 Stavanger

518 46 668