Hopp til hovedinnholdet
  • Tirsdag 14. mars 2023
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Storbandserien med Dalane Storband & Bryne Storband

Stavanger jazzforum starter våren -22 Storbandserien hvor publikum får møte regionens dyktige storband. Våren -23 blir det to storbandtirsdager, først 14. mars med Dalane storband og Bryne storband, mens Spor 5 scenen overtas av Sandnes storband og Sola storband tirsdag 25. april. Publikum kan forvente variert storbandmusikk med alt fra heftig trøkk til smektende ballader.

Bryne Storband
Bryne Storband, stiftet i 1971, er et av Norges eldste storband. De streber etter å ha et dansbart repertoar med høy gjenkjenningsfaktor. Gjennom mer enn 50 år har de bidratt til å kaste glans over utallige arrangement, små som store. I år, som i fjor, har de Gunnar Høgbo som dirigent som setter sitt preg på repertoaret og den musikalske opplevelsen. Nytt fra i høst er at de har fått med seg Kirsten Johanson på vokal. Kirstens låtvalg og hennes tilstedeværelse på scenen kompletterer deres musikalske uttrykk på en god måte. De har som alltid med seg den tilstedeværende og stødige Dag Bjørnsen, som står for den mannlige vokalpresentasjonen.

Dalane Storband
Dalane Storbands signatur er funcky og groovy. Selv om de også fremfører gamle jazzklassikere og smektende ballader, trives de best med låter som får gutta på slagverk, bass og keyboard/el-gitar til å skinne. Blåserekka består av saftige saxofoner, mektige tromboner og energiske trompeter.

Dalane storband er 17 musikere fra Flekkefjord i sør til Stavanger i nord, med base på Vikeså i Bjerkreim.

Til Spor 5 kommer de med sin nye saksofonist og dirigent Kyrylo Revkov fra Ukraina og Oddvar Seth på vokal.
Repertoaret er plukket fra Michael Bublé, Robbie Williams, Buddy Rich, Phil Collins, Tower of power, Count Basie, Jaco Pastorius ++
Dalane lover å fylle scenen og rommet med lyd og håper publikum vil fylle salen.

KJØP BILLETT