Hopp til hovedinnholdet
  • Fredag 13. oktober 2023
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

«Sounds of 3» – Per Mathisen / Nguyên Lê / Audun Kleive

Det er klart for en real “powerhouse” trio som bassisten Per Mathisen har tatt initiativ til med den fransk/vietnamesiske stjernegitaristen Nguyên Lê og trommeguru Audun Kleive. Her møter du en trio med de beste, en smakfull cocktail av jazz, rock og funk fra virtuose musikere med smittende selvtillit.

Mathisen har gitt ut en rekke kritikerroste plater og spilt med navn som Bill Bruford, Bill Evans, og Mike Stern, og hans medsammensvorne er ikke mindre meritterte. Nguyên Lê har gitt flere kritikerroste album under eget navn og i ulike sammensetninger. Han har dessuten spilt med artister som Herbie Hancock, John Scofield og Maria Schneider. Kleive er en av de aller ypperste på trommestolen, der han sprer rundt seg trollbindende rytmemønstre, med en særegen stil og ro.

Summen av dette er et toppet lag med ekstreme evner på sine respektive instrumenter, og med et tett og eksplosivt samspill. Trioen har med seg en fersk plate i bagasje og en meget klare til å vise frem det nye materialet på scenen. Ta plass for musisering på skyhøyt nivå!

Line up;
Nguyên Lê – gitar, Per Mathisen – bass, Audun Kleive – trommer