Hopp til hovedinnholdet
  • Lørdag 21. januar 2023
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Sesongåpning med Bendik Hofseth Band

Bendik Hofseth sitt store musikalske prosjekt de siste årene har vært å gi ut fire album på kort tid. Bendik med band slapp fire digitale album i 2021-2022: «Trunks» (2021), «Branches», «Roots», og til slutt «Pollen and Leaves» (2022). Disse utgivelsene sammen med boka «Trees» blir til en fysisk utgivelse på vinyl med slipp på vårparten 2023. Boksen blir da hetende «Forest».

I 2023 kommer Bendik og band med konserter rundt prosjektet og vi er veldig glade for at Spor 5 blir et av stoppestedene. Masse nytt materiale men også gode, gamle komposisjoner. Bandet består av musikanter som Bendik har spilt mye med i forskjellige konstellasjoner. Supergitarist og Buddy pris vinner 2021 Eivind Aarset var med helt fra starten, da Bendik spilte inn den kritikerroste IX i 1991.. Spellemann og Grand Prix Italia vinner Helge Iberg som kom med en kritikerrost solopiano utgivelse i fjor: «Black on White», har også vært med i mange år. Spellemannsvinner og Bassist Mats Eilertsen var med for første gang på albumet Itaka fra 2005. Per Oddvar Johansen har overtatt trommestikkene etter at Paolo Vinaccia ble borte for tre år siden. Alt ligger til rette for en stor kveld med Bendik og hans superband!

Bendik Hofseth – saksofon og vokal, Eivind Aarset -gitarer, Per Oddvar Johansen – trommer, Mats Eilertsen – kontrabass, Helge Iberg – flygel

KJØP BILLETT