Hopp til hovedinnholdet
  • Onsdag 22. mars 2023
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Blå:Trå – Ellen Andrea Wang

Denne onsdagen får vi bli med inn i Ellen Andrea Wang sitt musikkunivers sammen med studenter fra fakultetet i Bjergsted. Det blir dessuten gratis workshop 21. mars.
De slår seg sammen i denne Blå:Trå-konserten for å formidle Wang sin lune og kraftfulle musikk. De kommer til å leke mellom løst og fast der de spiller konkrete låter (hovedsakelig fra hennes album «Closeness» utgitt i 2020), improviserer, jobber med gjenbruk i musikk og ikke minst skaper masse spilleglede!
Ellen Andrea Wang er en markert musiker i Jazz-Norge: Hun vant Spellemannsprisen i 2019 sammen med gruppen GURLS, og i 2021 var hun Artist in residence under Moldejazz. Hun har også samarbeidet med blant andre Sting, Manu Katché, Marilyn Mazur og Bugge Wesseltoft og gitt ut kritikerroste album i eget navn og i andre konstellasjoner.
Ellen Andrea Wang har hatt stor suksess både nasjonalt og internasjonalt. Fra starten på hennes karriere i 2009 har hun hatt en imponerende drivkraft som sanger, bassist og komponist. I dag er hun et stort forbilde for den unge jazzgarden som lærer og mentor.
Mer om Ellen Andrea Wang her: https://ellenandreawang.com