Hopp til hovedinnholdet

"We Don’t Imagine Anymore" startet som et bestillingsverk for Oslo Jazzfestival i 2021 der trommeslageren og komponisten Veslemøy Narvesen fikk muligheten til å lage ny musikk for en selvvalgt besetning. Resultat ble til en helt ny sekstett bestående av noen av landets mest interessante jazzmusikere og et helhetlig verk som har mottatt lovord fra både publikum og presse. Denne høsten tar hun med seg prosjektet på turné i et mindre trio-format for å fremføre musikken.

Med tydelig forankring i den nordiske, improviserende jazzscenen bruker Narvesen komponert materiale og tekst i samspill med hennes medmusikere. Referanser fra pop, singer-songwriter og kammermusikk er sterkt til stede i et rom der improvisasjon også får leke fritt. Tekstene skildrer tematikk som ensomhet, isolasjon og skaperprosessen i møtet med – og fraværet av andre mennesker. Med tittelens insisterende pessimisme ønsker ikke Narvesen å kvele håpet, men heller skildre en personlig desperasjon rundt hva som skjer når kontakten med musikken, kreativiteten og oss selv blir fremmed. Prosjektet er blitt en lekegrind der Narvesen får utfolde seg som låtskriver, tekstforfatter og vokalist – samt trommeslager.

Veslemøy Narvesen er ellers en aktiv musiker med band som Mall Girl, Kongle Trio og Dafnie.
Turneen er et resultat av at Narvesen sammen, med Øystein Skjelstad Østensen og Liv Andrea Hauge, ble kåret til Årets unge jazzmusikere 2020 i forbindelse med talentlanseringsprogrammet Jazzintro. Programmet arrangeres av Norsk jazzforum i samarbeid med fem av landets ledende jazzfestivaler.

Besetning;
Veslemøy Narvesen – trommer
Håvard Aufles – piano
Nicolas Leirtrø – bass

KJØP BILLETT