Skarbø Skulekorps – konserten 6. nov. er UTSATT. Ny dato kommer snart

Korpsbevegelsen har fått et uventet løft! Skarbø Skulekorps er Øyvind Skarbø sin nye hovedsatsing, og har siden debuten på Nattjazz 2019 og påfølgende plateslipp på Hubro samme høst, marsjert fra seier til seier med kritikeroste koserter hvor enn de har stoppet.


Her er alle spor etter Sousa-marsjer og sur treblås renset bort. Med et toppa lag satt sammen av noen av landets mest spennende musikere, får vi servert musikk og korpsestetikk i skjønn forening. Fengende og forutsigbart på samme tid, med referanser til så mange sjangre at det ikke gir mening å prøve å kategorisere. Afrobeat med techno-bass? Samtidsmusikk for steel-gitar og banjo? 60-talls jazz med 80-talls synth?

Skarbø Skulekorps er korpsmusikk slik du aldri har hørt det før.

«Fusion from another dimension or sheer mischief, ‘Skarbø Skulekorps’ is an unpredictable delight.» – Electronic Sound (UK)

«Album Of The Year» by French radio LeGriGri – og det nærmer seg nå plate nummer 2 som publikum i Stavanger kanskje får smakebiter fra.

Line up;
Eirik Hegdal – sax, klarinett
Signe Emmeluth – sax, elektronikk
Ivar Grydeland – gitar, pedal steel
Guoste Tamulynaite – synth
Chris Holm – bass,
Øyvind Skarbø – trommer

Stavanger Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre konserter i høst.

 

Spor 5

Fredag 6.november kl.20:00

Pris: 270,- (220,- for medlemmer av SJF)

KJØP BILLETT HER

andre artister