Hopp til hovedinnholdet

På sitt nye og 16. album har Silje tatt steget inni en ny og mer elektrisk verden. Her er varme, analoge keyboards på et fundament av elbass, her er funky trommer og afrikansk perkusjon.

Silje Nergaard har de to siste tiårene vært en av Norges heteste jazzeksporter med stor suksess verden over. Nå er hun aktuell med nyelåter med selvopplevde “motiver»; En mor i Afrika som venter på regnet. En kokosnøtt-selger i Italia. To gamle mennesker fra Korea som gjenforenes etter å ha elsket hverandre et langt liv. Det ble nye sanger av bildene i Siljes hjerte. Hennes nyeste album heter ”For You a Thousand Times”.

«– Albumet handler om mennesker som berører meg. Noen av historiene er mine egne, andre er langt unna, men de treffer noe i meg. Det var slik tittelen på plata ble til» – sier Silje Nergaard

På sitt nye og 16. album har Silje tatt steget inni en ny og mer elektrisk verden. Her er varme, analoge keyboards på et fundament av elbass, her er funky trommer og afrikansk perkusjon. Hun har fått med meg noen av Norges mest spennende musikere på innspillingen som Andreas Ulvo (keyboard), Audun Erlien (bass), Sidiki Camara (perkusjon), Wetle Holte(trommer og perkusjon), Mathias Eick (trompet), Håkon Aase (fiolin) og Håkon Kornstad (saksofon). Alle er briljante instrumentalister med sine helt personlige uttrykk, og sammen skaper de en levende og leken band-soul. Audun Erlien har produsert platen.

 

Til turneen i vinter inklusiv Spor 5 i Stavanger stiller følgende fine band:

Silje Nergaard – vokal

Audun Erlien – bass

Andreas Ulvo –piano

Wetle Holte – trommer