Hopp til hovedinnholdet

Komponisten, vokalisten og kontrabassisten Signe Førre er et ganske nytt med ikke desto mindre spennende navn for Stavangers publikum som vi gleder oss til å presentere sammen med sine meget dyktige musikere. S

Forfatter: hk

igne er i ferd med å stake ut en veldig spennende musikalsk karriere og med på veien har hun fått med seg et flott band med etterspurte musikere som har bakgrunn fra en lang rekke med band/artister som Real Ones, Sigrid Moldestad, Vamp, Ole Paus, Anne Grethe Preus, Karl Seglem, Bjørn Eidsvåg, Kvarts, Nils Økland for å nevne noen veldig få.

Signe Førre ble i 2019 utfordret til å lage bestillingsverk til det unike Finnesloftet på Voss, en utfordring hun tok på strak arm! Med materiale fra bl.a. Norge, Serbia, Makedonia, Bulgaria, og med sterke inspirasjoner fra musikktradisjonene derfra, komponerte og arrangerte hun en musikalsk reise som tar oss gjennom ulike kulturer og tidsperioder. Her møtes jazz og folkemusikk som smeltes sammen og gis nytt liv gjennom hennes nyskrevne arrangement, og Signe synger på både serbisk, makedonsk, engelsk, norsk, bulgarsk m.m.

Besetning;
Signe Førre – kontrabass, vokal
Torbjørn Økland – trompet, bouzouki, gitarer
Jo Asgeir Lie – trekkspill
Kåre Opheim – trommer, perkusjon

https://signeforrebass.wixsite.com/signeforremusic

KJØP BILLETT