Hopp til hovedinnholdet

Randi Tytingvåg kommer endelig med ny musikk, 15. mars slapp hun singelen og tittellåten fra hennes kommende album The Light You Need Exists. Og nå er neste singel straks klar; 21. juni slippes "Hovering Green" som er en duett med selveste Rita Eriksen. I forbindelse med det kommende albumet til høsten gleder vi oss stort til å presentere Randi Tytingvåg trio med gjester i byens storstue; Fartein Valen salen i Stavanger konserthus onsdag 16. oktober.

Forfatter: hk

Copyright bilde: Johannes W. Berg

Med sitt unike og nære lydbilde har trioen skapt en egen måte å fortelle historier på. Musikken befinner seg i krysningen mellom folk, jazz, roots og country. Tett samspill og vokale harmonier har blitt deres fremste varemerke.
På tekstsiden har Tytingvåg denne gang inngått et spennende samarbeid med jærpoeten Helge Torvund. Sammen har de to kunstnerne funnet en viktig fellesnevner i at de ønsker at håpet skal skinne gjennom i arbeidet deres. Det er deres felles «holy ground.»

Randi Tytingvåg står i oktober på scenen med sitt absolutte drømmelag:
Dag Vagle (gitar, vokal), Erlend E. Aasland (banjo, tenorgitar,koring), Knut Reiersrud (gitarer, munnspill), Nils Økland (fele, hardingfele) og Sigbjørn Apeland (orgel). I tillegg vil Rita Eriksen medvirke på konserten.