Hopp til hovedinnholdet

Gjør klar for utsøkt pianospill i et klassisk format når Øyvind Dale gjester Spor 5 med sin trio. Bergenseren Øyvind Dale er sammen med en rekke andre utøvere levende bevis på at Jazzlinjen i Stavanger eksaminerer ut stortalent på rekke og rad, Dale er et en artist å virkelig følge med fremover.

Forfatter: HK

Den smakfulle pianisten og komponisten har jobbet mest med større ensembler – ikke minst i egen sekstett, Significant Time og DaMaNa – men nå vil han ha mer frihet til å leke i et mindre format. I en tradisjonell pianotrio får hver utøver mer plass og strukturene blir mer gjennomsiktige.
Med seg har han Adrian Myhr – dyktig og travel bassist, kjent fra bl.a. Dr. Kay & his interstellar tone scientists, Torg og Majaz og supertrommis Dag Magnus Narvesen fra Stavanger kjent fra bl.a. Sasquatch, Kitchen Orchestra og Alexander von Schlippenbach.
Konsertene til trioen blir omtalt som vakre med et telepatisk samspill.

Besetning; Øyvind Dale – piano, Adrian Myhr – bass, Dag Magnus Narvesen – trommer

Øyvind Dale vil som den første tidligere studenten ved jazzutdanningen i Stavanger gi gratis og åpen workshop i Blå:Trå serien for alle interesserte tirsdag 19. nov. på Spor 5.

Konserten arrangeres i samarbeid med Den Musikalske Stamvegen