Hopp til hovedinnholdet

Superkvartett til Spor 5! På konserter med OZ-prosjektet dukker det gjerne opp heftige nye arrangementer på låter fra f.eks The Police eller Depeche Mode.

I 2010 etablerte Omar Hakim og Rachel Z trioen “The Trio of Oz” og ga ut et album som har høstet rosende omtaler. Til Stavanger kommer de som en meget spennende kvartett med topp kvalitet i alle ledd.

 

Omar Hakim er et et navn som klinger særdeles godt i trommekretser. Med bl.a.  Weather Report, Miles Davis, Bowie og Sting på CVen, har Hakim satt sitt preg på uttallige rocka jazzalbum og jazz rockalbum. Egenart og teknisk brillians har gjort ham ettertraktet både til studio- og live-jobbing.

 

Rachel Z har på mange måter gått den samme stien, og spilt med tunge navn innen flere sjangre. Wayne Shorter, Stanley Clarke og Peter Gabriel for å nevne noen. I tillegg til å opparbeidet seg et godt rykte med sin egen karriere som keyboardist innenfor fusion-segmentet.

 

På konserter med OZ-prosjektet dukker det gjerne opp heftige nye arrangementer på låter fra f.eks The Police eller Depeche Mode. I Stavanger jobber de seg gjennom en meget variert spilleliste sammen med bassist Linley Marthe kjent bl.a. gjennom The Zawinul Syndicate samt den franske stjernegitaristen Louis Winsberg. Sistnevnte har spilt flere ganger på MaiJazz med det populære franske bandet Sixun og med sitt soloprosjekt Jaleo.