Hopp til hovedinnholdet

Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen og Sjur Miljeteig skaper julemagi i St Petri For 11 år siden skapte Solveig Slettahjell/Tord Gustavsen/Sjur Miljeteig magi i St Petri kirke når de fremførte sin «Natt i Betlehem» konsert. I desember er de endelig tilbake og igjen klare for å gi publikum en sjeldent vakkert musikkopplevelse.

Forfatter: HK

Det kritikerroste «Natt i Betlehem» albumet som ble spilt inn i Fødselskirken i Betlehem i 2008 er blitt en av julens mest klassiske innspillinger. Det er blitt en tradisjon at Natt i Betlehem spilles for fulle hus i Jacobskirken i Oslo i desember, utover det har musikerne kun gjort enkelte eksklusive konserter.

Sammen med pianist Tord Gustavsen og trompetist Sjur Miljeteig, tolker Solveig Slettahjell julesangene med en intensitet og innlevelse bare hun kan levere. Musikken er omtalt som neddempet, andaktsfull, skjør og høytidelig og den inngir til ettertanke og refleksjon. Publikum vil få høre en rekke av julens mest klassiske sanger, men i ny drakt samt en del mindre kjente med veldig fine sanger.