Hopp til hovedinnholdet

Linda May Han Oh har på kort tid gjort seg tydelig bemerket på den internasjonale jazzscenen med sitt interessante, delikate og intuitive basspill. Hun er født i Malaysia, oppvokst i Perth, men flyttet etterhvert til New York der hun fortsatte utdanningen ved Manhattan School of Music. Nå underviser hun på samme sted.

Forfatter: HK

I løpet av årene har Linda May blitt en integrert del av musikkmiljøet i New York og har spilt mye med artister som Joe Lovano, Vijay Iyer, Dave Douglas, Kenny Barron, Geri Allen og Terri Lyne Carrington for å nevne noen. For tiden spiller hun i bandet til Pat Metheny.

I tillegg til å være en aktiv bassist, både akustisk og elektrisk, komponerer hun musikk for ulike ensembler og kortfilmer. Hun har også gitt ut flere solide album under eget navn, der anerkjente musikere som Ambrose Akinmusire, Ben Wendel og Justin Brown har medvirket. Hennes siste utgivelse Aventurine som kom tidligere i år har som hennes tidige utgivelser fått flotte omtaler/kritikker. .

Linda May Han Oh er i tillegg til en smakfull og annerledes låtskriver også en sterk bandleder, med et tydelig fokus og personlighet i musikken sin. Hun bidrar også med vokal på utvalgte låter. Vi gleder oss stort til å møte denne unike musikeren på scenen i Stavanger for første gang i høst.

Besetning:
Linda May Han Oh – bass, Will Vinson – saksofon, Matthew Stevens – gitar, Eric Doob – trommer

https://lindamayhanoh.com/

https://www.musicworksinternational.com/new-video-kirigami-first-song-from-linda-may-han-ohs-new-release-aventurine/