Hopp til hovedinnholdet

ENDELIG sesongåpning!!! Da kan vi endelig invitere til sesongåpning og det blir med den spennende og kritikerroste artisten Lilja og hennes flotte band! Lilja var planlagt til Spor 5, men med en publikumsbegrensing på 10 er vi veldig glade for i godt samarbeid med Stavanger konserthus å ønske velkommen til konsert i Zetlitz fredag 26. februar!

Copyright bilde: Anne Valeur

Oddrun Lilja, kjent som gitarist i Bugge Wesseltofts «New Conception of Jazz», Frode Haltlis «Avant folk» og «Moksha», er kommet med sin debutplate i eget navn: «LILJA: Marble». Albumet fikk terningkast 6 i Dagsavisen, og var listen over årets beste norske album i Klassekampens musikkmagasin i 2020. Plata ble også nominert til årets utgivelse i Subjekt, som hevder at «Marble» er et album som vil bli stående i norsk jazzhistorie.
Musikken er inspirert av reiser hvor Oddrun Lilja har samarbeidet med lokale tradisjonsmusikere fra hele verden. På reisene har Lilja blant annet spilt med ragamusikere i India, gnawamusikere i Marokko, sirkusartister i Etiopia og palestinere i en flyktningeleir i Libanon. Med inspirasjon fra disse møtene har hun komponert ny musikk, hvor låtene bærer navn etter ti av byene hun har besøkt.
Med sitt enestående band tar LILJA med publikum hjem til verden.

Line up;
Oddrun Lilja – gitar og vokal
Beate Lech – hovedvokal
Jo Skaansar – bass og vokal
Helge Andreas – Norbakken perkusjon
Bafana Nhlapo – vokal og perkusjon

Arrangeres i samarbeid med Stavanger konserthus

BLI MEDLEM I STAVANGER JAZZFORUM HER:-)