Hopp til hovedinnholdet

Colourful, passionate and catchy jazz inspired by the 70’s and life so far Møt Lassen, som etter eget utsagn spiller jazz med stor J. Inspirert av syttitallet og livet så langt leveres det fargerik og catchy moderne jazz, spilt med innlevelse og en forkjærlighet for gode melodier.

Forfatter: HK

De har spilt for et fullsatt Ronnie Scott’s i London, forført plateanmeldere med det herlige albumet «Eventyrer» (Jazzland) hvor låten «Det er dette som er meninga» er blitt noe så sjeldent som en jazzhit på Spotify..

Live er bandet en fargerik enhet proppfull av energi, pasjon og karakter som treffer publikum og med det er blitt et hett navn på scener i både inn- og utland med sin akustiske kvartettjazz.

Harald Lassen har en karriere som favner band som Duplex, Mopti, Pixel og Dr. Kay, No. 4 – band som ofte har gått entusiastisk på tvers av både sjangergrenser og jazzpolitiets rynkede øyenbryn. Nå har han dannet en kruttsterk kvartett sammen med bassisten Stian Andersen (fra Tasta), trommeslager Tore Flatjord i tillegg til den belgiske stjernepianisten Bram de Looze – kjent bl.a. fra LABtrio.

Besetning;
Harald Lassen – saksofon, Bram de Looze – piano, Stian Andersen – bass, Tore Flatjord – trommer

Stavanger jazzforums jubileumsuke er muliggjort takket være god støtte fra Sandnes Sparebanks Gavefond