Kristin Asbjørnsen

KRISTIN ASBJØRNSEN KONSERT 14.MARS ER AVLYST; Som følge av dagens nye restriksjoner ifm coronautbruddet må konserten med Kristin Asbjørnsen lørdag 14. mars på Spor 5 dessverre avlyses. Vi vil selvsagt gjøre vårt for å begrense smitteutbruddet.og følger myndighetenes råd/retningslinjer. Vi jobber for å finne ny dato for konsert til høsten og håper verden snart finner tilbake til normalen. Kristin Asbjørnsen har i løpet av de siste 20 årene etablerte seg som en av de mest markante og karakteristiske stemmene i den norske jazzfloraen. Hun har bergtatt publikum i Stavanger både i Konserthuset, St Petri kirke og Domkirken tidligere. Nå får publikum anledning til et «tett på» møte med denne fremragende artisten når hun gjester Spor 5 for første gang. Her vil publikum bl.a. få høre musikken fra Asbjørnsens kritikerroste album «Traces of You» fra 2018.


Med albumet Traces of You beveget Asbjørnsen seg inn i et mangefasetterte univers. Med sterk meloditeft og poetisk lyrikk veves gitarer, vestafrikansk kora og stemmer sammen i et vakkert, rått og meditativt lydlandskap. Musikken bærer avtrykk fra vestafrikansk musikk, vuggesanger og kontemplativ nordisk jazz. «Gåsehudfaktoren» kan fort bli fremtredende.
Kristin Asbjørnsen har i løpet av sin karriere hatt en utforskende holdning til sitt musikalske uttrykk. Hun har bl.a. samarbeidet med musikere som Tord Gustavsen og Ketil Bjørnstad og vært med i gruppene Kvitretten, Krøyt og Dadafon.

Besetning;
Kristin Asbjørnsen – vokal
Olav Torget – gitarer & vokal
Suntou Susso – kora & vokal

Kristin Asbjørnsen

andre artister