Kjøkkensjefene som har skrevet oppskriftene og skal lede dem gjennom dem er:
Gunhild Seim. Lang og tro kjøkkentjeneste. Stiller med en rykende fersk master i komposisjon fra Grieg akademiet i Bergen. Kjent for sine fermenteringskunnskaper og sin entusiasme for å høste av naturen.
Marius Munthe-Kaas. Utdannet ved UiS, kjent for sin kontante åpning av julekonserten hvert år, underviser på Vågen, frilans musiker og mesterkokk.
Øyvind Dale. Utdannet ved Jazzlinja i Bjergsted. Eminent pianist og komponist, for tiden bosatt på Østlandet, men engang Kitchen, alltid Kitchen. Pinnekjøtt-spesialist med solide aner fra Voss.
Nils Henrik Asheim. Nærmere presentasjon er nesten unødvendig. Vår nestor, komponist, organist, og humorist.
Kitchen orkestra stiller med 20 musikere på scenen, vi håper det smaker!
Arrangør; Kitchen Orchestra i samarbeid med Stavanger jazzforum