Hopp til hovedinnholdet

Det er igjen klart for «minifestivalen» Jazz i Sikte hvor publikum får anledning til å høre 6 meget talentfulle band med varierte musikalske uttrykk.

Forfatter: hk

Årets program ser slik ut;

Lee Voyage Kl.20.00

Lee Voyage spiller komposisjoner av Michael Lee med mye rom for improvisasjon. Det er modere melodisk kammermusikk jazz influert av folkemusikk fra Korea, Japan, Kina og Indonesia.

Michael Lee Sørenmo – Trommer og komposisjon
Maren Resell Sørheim – vokal
Nichlas Gordon Sørum Sim – Bass
Frøya Tonheim Carlsen – Sax
Erlend Strand Rolfsen – Trumpet
Jonas Sundal – Gitar

Bøyum Trio Kl.20.25
Bøyum trio er en gitartrio fra Stavanger som spiller komposisjoner av Julian Bøyum Müller.
Musikken er energisk og bærer preg av impulser fra blues og modaljazz med Grant Green, Pat Martino, Bill Stewart, Joe Henderson og Wayne Shorter som inspirasjonskilder.
Julian Bøyum Müller – gitar og komposisjoner
Jakob Yttredal – trommer
Erik Ingebrigtsen – bass

Lynne Kl.20.50

Lynne er et ensemble med utspring fra jazzlinja i Stavanger. Musikken er egenkomponert/arrangert og skrevet av Esther Kverno. Den henter inspirasjoner fra jazz, vise og pop.
Ella Eriksdatter Rørstad – vokal
Lars Hartmann – saksofon
Jonas Christiansen – gitar
Esther Kverno – piano
Vidar Starheimsæter – kontrabass
Theodor Dalseth – trommer

Pause

Broad spectrum Kl.21.25

Ella Rørstad – vokal/effekter/tracks/komposisjoner
Lars Hartmann – Saxofon/effekter
Nikolai Berge – Gitar/effekter
Simen Amundrud – Trommer/effekter
Sigurd Notøy – bass/effekter

Broad spectrum er en kvintett med utspring fra jazzlinja i Stavanger. Kvintetten på et bredt musikalsk spekter hvor de utforsker musikalske krysninger. Med inspirasjon fra bl.a. Joni Mitchell intergrerer bandet harmoniske og melodiøse idéer i sin egen verden av spontanitet, groove og samspill gjennom ulike lydlandskap og lager et sound med mål om å gi en unik lytteopplevelse.
Skage Larsen Kvartett KL 21.50
Kvartetten er en nyoppstartet gruppe med musikere som har utspring fra jazzmiljøet i Bjergsted ved Universitet i Stavanger. Besetningen er spennende og spiller hovedsakelig originalskrevet musikk inspirert av klassisk musikk og høydepunkt fra den amerikanske jazztradisjonen.
Skage Larsen Vibrafon/komposisjoner
Gustav Skaaret Gitar
Vidar Starheimssæter Bass
Benjamin Sagebø Trommer

Bob Dyland Prosjekt KL.22.15

Jonas Christiansen: Vokal, Gitar og Elektronikk
Esther Kverno: Piano
Jørgen Vikjord: Kontrabass
Theodor Dalseth: Trommer
Kvartetten ønsker å ta deg med på sin tolkning av utvalgte perler fra Dylans nokså uendelige diskografi. Med et fokus på å bevare, men likevel tilføre musikken noe nytt, garanterer vi en konsert som både vil treffe de mest ivrige fans, i tillegg til Dylan-debutanter. Arrangementene er skrevet av Jonas selv der han har hentet ny inspirasjon fra Dylans tekster sett med nåtidens øyne. Impulser fra Jazz, folk, og visetradisjonen kommer også til syne. Det blir Dylan på en måte du tvilsomt har vært borte i før.

Vestnorsk jazzsenter har bak stått dette rekrutteringsprogrammet i 19 år hvor fremtidens band møtes til møtes til konserter i Bergen
og Stavanger hvor et band i hver by bli valgt ut til festivaljobber. Hvert band spiller 20 minutt.

KJØP BILLETT