Hopp til hovedinnholdet

Hilde Louise Asbjørnsen er en kvinne med mange talenter; hun er jazzvokalist, låtskriver, skuespiller og kabaret-artist med flere store musikalroller bak seg. Men aller nærmest hjertet ligger musikken, noe som har resultert i 11 album, sist Red Lips, Knuckles and Bones, som ble sluppet 3. mai 2019 og fikk strålende mottakelse; blant annet trillet Dagbladet en 5’er på terningen.

Forfatter: hk

Hilde Louise er blitt sammenlignet med storheter som Marilyn Monroe, Edith Piaf og Peggy Lee, og omtales som like mye musiker og poet, som historieforteller. Under konserten byr Hilde Louise på en herlig miks av musikk fra både det nyeste albumet og tidligere utgivelser, og i ryggen har hun sitt eminente håndplukkede band; Hilde Louise Orchestra.

Besetning;
Hilde Louise Asbjørnsen – Vokal | Anders Aarum – Piano | Jens Fossum – Kontrabass | Svein Erik Martinsen – Gitar | Hermund Nygård – Trommer

https://www.hildelouise.no/

Konserten med Hilde Louise Orchestra er en del av Høstjazz på Sola Strand hotell som arrangeres fra 11.-13. oktober. Det er mulig å kjøpe festivalpass for hele festivalen inkludert konserten med Hilde Louise og det er mulig å kjøpe festivalpakke som inkluderer overnatting og middag på Sola Strand hotel (mer info www.sola-strandhotel.no)