Hopp til hovedinnholdet

Gled deg til en forrykende konsert med tunge groover, bredbente gitarriff og røde paljettkjoler når råeste Hedvig Mollestad Trio inntar scenen i Zetlitz!

Forfatter: hk

Sammen med Stavanger Jazzforum inviterer vi til en aften med en trollbindende og kompromissløs trio kritikerne sliter med å sjangerplassere. Bandets eklektiske miks av referanser går fra Black Sabbath og Jimi Hendrix til John Coltrane og Terje Rypdal, fra samtidsjazz til metal. Uansett om hjertet ditt ligger nært det jazza og frie, eller om du foretrekker den tunge beaten og den pumpende bassen, har bandet blitt en live-favoritt i begge leirene.

Den telepatisk samspilte trioen startet opp i 2009 og har på den tiden gitt ut fem kruttsterke album. I mars er de klar med sin sjette utgivelse, «Ding Dong. You`re Dead».
Hedvig Mollestad trio har turnert på skitne små buler rundt i verden, samt på de store konsertsalene og jazzfestivalene. De har varmet opp for John McLaughlin på London Jazzfestival og spilt på anerkjente festivaler som SXSW, Vancouver Jazzfestival, Berlin Jazz Fest og Øyafestivalen, bare for å nevne noen. Nå gleder vi oss stort til å ha dem tilbake i Stavanger!

Line up:
Hedvig Mollestad gitar
Ellen Brekken bass
Ivar Loe Bjørnstad trommer

Arrangeres i godt samarbeid mellom Stavanger konserthus og Stavanger jazzforum