Hopp til hovedinnholdet

Snedig, friskt, uhøytidelig og gøy!

 

«Trioen har ikke gitt ut musikk, og vi som gikk på Spor 5 denne kvelden gikk litt i blinde, men traff fryktelig godt. Vi lo, lyttet, fikk litt gåsehud og tok inn eimen av noe nytt, friskt og godt», skrev Leif Tore Lindø i sin meget begeistrede omtale av Gurls sin første større opptreden under MaiJazz 2017.

Nå har Gurls gitt ut to singler og i februar er debutalbumet «Run Boy, Run» klart, det er vi glade for å markere med ny konsert i Stavanger!

«Superbandet» Gurls består av tre av landets mest ettertraktede musikere og de omtaler bandet selv «et musikalsk friminutt».  Gurls spiller selvironiske låter som handler om å være syngedame, pork chop lovers, eller desperat og singel. Tekstene er direkte og musikken har en klar base i soul- og popverdenen der den beveger seg i et musikklandskap som Rihanna så vel som Neneh Cherry.

Med lekende overskudd, trillende selvtillit og med den unike erfaringen disse tre har, er de sammen både en varsom og trampefunky enhet av boblende og umiddelbar formidling med dybde.

 

Line up:

Rohey Taalah – vokal

Hanna Paulsberg – saksofon

Ellen Andrea Wang – bass

 

Følg Gurls på Facebook