Hopp til hovedinnholdet

Det blir nok en celebert Blå:Trå besøk når en av landets aller fremste jazzmusikere; saksofonisten og komponisten Eirik Hegdal gjester Stavanger tre dager i april. Foruten å undervise ved Jazzlinja i Trondheim har han en massiv CV som prisbelønt utøver, bandleder og komponist

Forfatter: hk

Eirik Hegdal har spilt en nøkkelrolle i utviklingen av Trondheim jazzorkester hvor han var kunstnerisk leder i perioden 2002-2017 hvor han skrev og arrangerte musikk for mange ulike utgaver av dette ensemblet som inkluderte prosjekter med fantastiske musikerne som Joshua Redman, Maria Kannegaard, Pat Metheny og Dave Holland. Han leder band som Team Hegdal, Musical Ballon, Følk og er sentral i band som Angels 9, Skarbø Skulekorps, Gard Nilssen Supersonic Orchestra, Alpaca Ensemble og mange flere.

Nå blir det anledning til å lære av Eirik Hegdal når han gir Blå:Trå workshop over to dager (4. og 5. april) som kulminerer med konsert 6. april på Spor 5.

All grunn til å glede seg både for deltakerne på workshopene (som er åpne for alle og gratis) og til publikum som kommer på konserten.

KJØP BILLETT