Hopp til hovedinnholdet

"Espen Hana er i sitt livs form" "Espen Hana hopper rett fra braksuksess på teateret til en løssluppen pianolek med skrøner, gamle hits, god stemning og et enormt grep på publikum" skriver Stavanger Aftenblad etter premieren på Ein mann og et piano.

Forfatter: HK

Copyright bilde: Stig Dirdal

«Alle fantastiske ting!» er nydelig og ujålete teater – og Espen Hana er i storform», skrev Aftenbladets anmelder etter premieren på Rogaland Teater i januar. Nå er også Espen nominert til den prestisjetunge Heddaprisen for beste mannlige skuespiller for forestillingen!
Etter 55 utsolgte forestillinger byttet Espen Hana ut teaterscenen med konsertscenen med blikket rettet mot det musikalske formatet. I kabaretkonserten «Ein mann og et piano» inviterer Espen deg med på en musikalsk reise i sitt eget liv.

På Spor 5 tar skuespilleren og artisten deg med tilbake til røttene sine, til menn med piano og med stemmen som sitt uttrykksmiddel. Han geleider deg gjennom sitt eget liv med små, egenkomponerte musikalske historier om ungdomsforelskelse, samlivsbrudd og å finne en ny kjæreste til det Edith Piafske i oss alle. Kort sagt historier om livets tilskikkelser i stort og smått.

Espen innvier deg også i sitt livs soundtrack, der du får stifte bekjentskap med låter som har preget hans verden. Sting, Tom Waits, Elton John og Cornelis Vreeswijk m.fl får alle tildelt sin plass i denne kabaretkonserten.

Gjør deg klar til en musikalsk helaften sammen med «Ein mann og et piano» –  levert med musikalitet, innlevelse og humor. Det blir god stemning, påfyll av ettertanke og historier du kanskje ikke har hørt før. Espen legger opp til en musikalsk samtale med publikum der du får anledning til å stille han spørsmål underveis i konserten.