Hopp til hovedinnholdet

Det er endelig klart for Blå:Trå besøk av Paal Nilssen-Love! Fra Stavanger med bopel i Portugal er trommeslager, komponist og bandlederen Paal en av improvisasjonsjazzen mest aktive og etterspurte musikere.

Med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim fra 1994 til 1996, har han blitt en internasjonalt anerkjent musiker kjent for sitt energiske og fantasifulle trommespill. Paal er en allsidig, innovativ og kompromissløs musiker som jobber mange slags formater, fra solo til duo/trio/kvartett og store band. Han viser også jevnlig sine evner som konsertarrangør bl.a. av festivalen All Ears og nå sist Jazzknappleik i Bergen og Stavanger. En av hans store prosjekter er det kritikerroste bandet Large Unit.
Når Paal nå skal gjøre Blå:Trå workshop og konsert er det mye mulig i stort format han kommer til å jobbe hvor mange av studentene ved UiS blir involvert.
Paal har spilte på et utall plater og jobbet utrolig mange spennende musikere opp gjennom årene. Vil du sjekke ut mer; https://www.paalnilssen-love.com/
Gratis workshop mandag 12. og tirsdag 13. oktober.

KJØP BILLETT