Hopp til hovedinnholdet

Blå Trå får besøk av den meget dyktige, allsidige og etterspurte trommeslageren/perkusjonisten Erland Dahlen som vil gi åpen (og gratis) workshop tirsdag 23. okt. kl. 18.00, og konsert onsdag 24. okt. kl. 20.00

Forfatter: H.K.

Dahlen er en av norsk musikks mest aktive musikere og er sentral live-musiker for en rekke band/artister i tillegg til at han de senere årene har gjort stadig mer soloprosjekter/egne utgivelser som har fått strålende kritikker som «Rolling Thunder», «Blossom Bells» og «The Clock».

Madruada, Kaada, Bjørn Eidsvåg, Hanne Hukkelberg, Xploding Plastic, Susanna Wallumrød og Nils Petter Molvær er artister Dahlen har vært sentral for og som viser noe av hans allsidighet. Som studiomusiker har han også blitt tildelt den høythengende Gammelengprisen i 2010 og han har medvirket på rundt 350 utgivelser!

Dahlen låter som et stort band og er bl.a. kjent for å en helt egen bruk av bjeller og sag i sitt perkusjonsspill. Musikken hans omtales ofte som melodisk, besnærende og filmatisk (og ja han har også laget filmmusikk).

Velkommen til konsert med Erland Dahlen! Besetning og mer info kommer senere, billetter blir kun solgt i døren.