Hopp til hovedinnholdet

MEDLEMSKAP 2022 Stavanger jazzforum kan se tilbake til et ganske aktivt år i 2021 til tross for de utfordringer vi har stått og fortsatt står i. Spesielt høstsesongen var tilnærmet "normal". Vi har lagt en god del av programmet for 2022 og publikum kan se frem til konserter med bl.a. Per Zanussi med stjernelaget i Vestnorsk jazzensemble som står for sesongstarten 22. januar på Spor 5. 30- års jubilerende The Real Thing gjester oss (10. mars), det gjør også den meget kritikerroste saksofonisten Lakecia Benjamin (12. mars), og ikke minst evigunge Sheila Jordan som i sitt 94 år! fortsatt turnerer, nå med bassisten Cameron Brown (7. april), og mye mer er i vente! Kjøp medlemskap på denne linken; https://stavangerjazzforum.ticketco.events/no/nb/e/medlemskap_2022__stavanger_jazzforum

KJØP MEDLEMSKAP FOR 2022 HER

Stavanger jazzforum er en av landets mest aktive jazzarrangører. I 33 år har SJF presentert lokale, nasjonale og internasjonale jazzstjerner til publikum i Stavanger regionen.

Som medlem i Stavanger jazzforum får en som kjent medlemsrabatt. MaiJazz -22 starter 9. mai og flotte artister som Brad Mehldau trio, Bill Frisell trio, Kyle Eastwood, Mulatu Astatke, Mike Stern / Bill Evans band feat. Dennis Chambers & Gary Grangers, Håkon Kornstad med Stavanger Symfoniorkester.
Men aller først nærmere bestemt FREDAG 14. JANUAR blir det nyttårskonsert og gjensyn med det mange omtaler som kanskje den beste konserten på MaiJazz 2021; In a Silent Way, Miles Davis sitt mesterverk fremført av 7 fabelaktige musikere,

Spor 5 er SJFs hovedscene for konserter, men også andre konserter tas i bruk.

Følg oss på Facebook; https://www.facebook.com/stavangerjazzforum/
Sjekk www.stavangerjazzforum.no og www.maijazz.no

Som medlem i Stavanger Jazzforum vil du oppnå:

– Reduserte priser på Stavanger jazzforums konserter gjennom året, og på MaiJazz (9.-18. mai 2022) – Avslag på mellom 30 – 100 kr. pr. konsert og du er med å støtte opp om å skape et best mulig jazztilbud i Stavanger året rundt.
Vi går spennende tider økonomisk i møte og håper du har lyst til å fornye ditt medlemskap i SJF eller bli nytt medlem:-)

Elektronisk medlemskort (Viktig ved kjøp av medlemskap)

Oppgi som et minimum: navn, telefonnummer og e-post adresse ved kjøp i TicketCo!
Legg også gjerne til adresse også.
Les igjennom epost/SMS melding du mottar når kjøpet er gjennomført!

Dette er info om ditt elektroniske medlemskort
Det følger med instruksjoner om hvordan du ivaretar det digitale medlemskortet i for eksempel Wallet (IOS/Apple).
Har du mistet det elektroniske kortet, kan Stavanger jazzforum sjekke medlemskap via TicketCo (forutsatt at du har registrert deg med navn og telefonnr.).
(Vi kan om ønskelig sende medlemskort i post, send da mail til helleik@stavangerjazzforum.no) Men enklest er om du legger medlemskapkjøpet i Wallet på din smarttelefon.