Hopp til hovedinnholdet

Stavanger jazzforum ser frem mot et spennende og kjekt 2023. En god del konserter/artister er klare, og enda flere lanseres fremover. Det blir bl.a. sesongåpning med Bendik Hofseth og hans sterke band (21. januar,), en av landets mest spennende unge saksofonister Elisabeth Lid Trøen er klar med sin kvartett som inkluderer veteranen Dag Arnesen 2. februar. Aki Takase er klar for Spor 5 9. mars med sitt Japanic prosjekt. De innovative tradisjonsbærerne Nils Økland og Sigbjørn Apeland spiller 23. mars. Anja Lauvdal er endelig klar med sin kritikerroste "Hyllest til Joni Mitchell" prosjekt sammen med et stjernelag av norske musikere 13. april i konserthuset. Vår egen jazzlegende Arild Andersen kommer med sin Arctic duo med den italienske bandeonisten Daniele di Bonaventura 22. april og mye mer er i vente! www.stavangerjazzforum.no

Stavanger jazzforum er en av landets mest aktive jazzarrangører. I 34 år har SJF presentert lokale, nasjonale og internasjonale jazzstjerner til publikum i Stavanger regionen.

Som medlem i Stavanger jazzforum får en som kjent medlemsrabatt. MaiJazz -22 starter 5./9. mai til 14. mai med flotte artister som Brad Mehldau trio, Jan Garbarek group, Kyle Eastwood med Stavanger symfoniorkester, Bobo Stenson trio, Hanna Paulsberg, Benedicte Maurseth, Jazz/Takes supergroup feat. Bill Evans, Niels Lan Doky, Harvey Mason og Darryl Jones og en rekke andre. www.maijazz.no

Spor 5 er SJFs hovedscene for konserter, men også andre konserter tas i bruk.

Følg oss på Facebook; https://www.facebook.com/stavangerjazzforum/
Sjekk www.stavangerjazzforum.no og www.maijazz.no

Som medlem i Stavanger Jazzforum vil du oppnå:

– Reduserte priser på Stavanger jazzforums konserter gjennom året, og på MaiJazz (5./9.-14. mai 2022) – Avslag på mellom 30 – 100 kr. pr. konsert og du er med å støtte opp om å skape et best mulig jazztilbud i Stavanger året rundt.
Vi går spennende tider økonomisk i møte og håper du har lyst til å fornye ditt medlemskap i SJF eller bli nytt medlem:-)

Elektronisk medlemskort (Viktig ved kjøp av medlemskap)

Oppgi som et minimum: navn, telefonnummer og e-post adresse ved kjøp i TicketCo!
Legg også gjerne til adresse også.
Les igjennom epost/SMS melding du mottar når kjøpet er gjennomført!

Dette er info om ditt elektroniske medlemskort
Det følger med instruksjoner om hvordan du ivaretar det digitale medlemskortet i for eksempel Wallet (IOS/Apple).
Har du mistet det elektroniske kortet, kan Stavanger jazzforum sjekke medlemskap via TicketCo (forutsatt at du har registrert deg med navn og telefonnr.).
(Vi kan om ønskelig sende medlemskort i post, send da mail til helleik@stavangerjazzforum.no) Men enklest er om du legger medlemskapskjøpet i Wallet på din smarttelefon.

KJØP MEDLEMSKAP 2023