Hopp til hovedinnholdet
  • Onsdag 30. oktober 2024
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Liv Andrea Hauge trio pluss Blå:Trå konsert med HAUK duo

Det blir dobbel jazzlykke denne kvelden når det blir Blå:Trå konsert med HAUK duo OG Liv Andrea Hauge trio.

HAUK er eksperimentell duo som spiller egenkomponert musikk Musikken tar for seg mange forskjellige sjangre som jazz, psykedelisk rock, prog og pop. Så her er det noe for alle. Resultatet er en egen sound som tar for seg store lydlandskap, abstrakte sekvenser, fri improvisasjon og fete riff. Duoen jobber for tiden med å lansere sitt debutalbum, som nå skal framføres live på Spor 5!

Besetning;
Henrik Hausmann – gitar
Nicolai Schmidt – trommer

Liv Andrea Hauge trio har klart å tråkke opp sin egen sti og utmerke seg innen det klassiske pianotrio-formatet. Trioen spiller Hauges komposisjoner som fokuserer på groove, enkle, melodiske melodier, og spontan interaksjon mellom musikerne. Bandet henter inspirasjon fra den rike tradisjonen med moderne pianojazz, med et uttrykk inspirert av blant annet Paul Bley Trio, Maria Kannegaard Trio, Moskus og Kit Downs.

Siden debuten deres sommeren 2022, har trioen hatt et høyt aktivitetsnivå, med utgivelse av to album, omfattende turnévirksomhet i Norge og Europa, og prestisjetunge utmerkelser, blant annet ble de kåret til vinnere av European Jazz Networks Zenith Award i 2024. Trioens andre album «Ville Blomster», kom ut tidligere i år på det anerkjente plateselskapet Hubro/Grappa.

Besetning;
Liv Andrea Hauge – piano
Fredrik Luhr Dietrichson – bass
August Glännestrand – trommer

Dobbeltkonserten arrangeres av Utyske og Stavanger jazzforum/Blå:Trå