Hopp til hovedinnholdet

Etter den store suksessen med SEKSTITALLET i fjor (strålende kritikker og 30.000 solgte eksemplarer), fortsetter Bjørnstad i år med SYTTITALLET.

Boken er en av høstens hovedsatsninger fra Aschehoug forlag. Den blir også hovedbok i Bokklubben Nye Bøker. I samtale med Anne Grosvold snakker Ketil Bjørnstad om syttitallet, forteller om boken og spiller den musikken han komponerte i dette tiåret, deriblant Sommernatt ved fjorden, Blåmann og andre kjente sanger og komposisjoner. Det blir et tidsportrett av en tiår med store omveltninger, både ute i verden og hjemme i Norge. Bjørnstad skriver om vennskapet med Ole Paus, møtene med sterke personligheter, fra Erik Bye og Jens Bjørneboe til Lill Lindfors og Cornelis Vreesvijk. Et utvidet og også musikalsk bokbad, med Anne Grosvold som bademester.

Har du festivalpass for Kapittel’16, kan du få kjøpt plassreservasjon på dette bokbadet ved henvendelse i Stavanger konserthus, sammen med festivalpasset. Tlf 51537000, eller epost: billett@stavanger-konserthus.no

Arrangeres i samarbeid med Kapittel ´16.